När öppnar bokningen och hur bokar jag?

Vi släpper borden månadsvis enligt följande: Bord för december släpps 1/11 12:00, bord för januari släpps 1/12 12:00, bord för februari släpps 1/1 12:00 osv. För bokning upp till och med 6 personer använder man bokningssystemet här på hemsidan. För 6-10 personer skickas förfrågan via mail. Observera att vi inte tar några bokningar över telefon.

Vad har ni för öppettider?

Vår bordsbokning är alltid öppen från 16:45 – 20:45 sedan anpassar vi öppningstid utefter bokningar för dagen. Vi öppnar alltså dörrarna som tidigast 16:45 men alltid senast 18:00. Se fliken Opening hours för mer info.

Vad kostar en meny hos er?

Priset för vår meny är from 13/2 2024 1195kr för maten. Det kan sedan komma att ändras under säsongens gång i samband med byte av råvaror. Vi har ingen speciell barnmeny men barn är varmt välkomna att äta samma meny som vuxna, är man under 12 år betalar man 100 kr mindre.

Kan man få menyn lakto-ovo vegetarisk / vegansk / utan kött/fisk?

Det går bra om vi får veta det senast 48h innan ditt besök. Du kan skriva en notis när du bokar ditt bord. Men var gärna öppen för att göra undantag när du äter hos oss. Vi jobbar med noga utvalda leverantörer av protein både från KRAVmärkta gårdar i vår närhet, vilt & från god fiskehållning.

Anpassas menyn efter allergier?

Ja, så länge vi får veta det i tid är det inga problem.

Har ni någon take-away?

Är man minst 10 personer har vi vid vissa tillfällen möjlighet att skicka mat från oss för att färdigställa hemma. Kontakta oss via mail för mer information.

Har ni någon barnmeny?

Nej, från och med juni 2020 så har vi valt att inte servera annan meny till barn hos oss. Barn är som alltid varmt välkomna att äta vår satta meny. Är de under 12 år går den att få i en något mindre storlek för 100kr mindre än den vanliga menyn.

Behöver man boka bord?

Ja det behöver man! Det bokas via vårt bokningssystem online eller via mail. Observera att vi inte tar några bokningar över telefon.

Kan man få se en meny?

Menyn för kvällen presenteras först på plats hos oss! Kom med ett öppet sinne och höga förväntningar! Vill du läsa på innan finns info om våra råvaror under fliken Varmt om hjärtat. Iochmed satt meny är det väldigt viktigt att ni anmäler eventuella allergier eller kostavvikelser i förtid.

Får man ha med sig hund hos er?

Ute på verandan går det fint att ha med sig sin hund men tyvärr inte i våra lokaler inomhus.

Kan man boka större sällskap hos er?

Här på hemsidan kan du boka bord för max 6 personer. Önskar ni komma fler än så finns det några limiterade alternativ. För sällskap över 10 personer så bokar man alltid mat och dryckespaket direkt. Välj mellan vinpaket, alkoholfritt paket eller mixat. Beroende på dag och tid är vårt maxantal olika för stora sällskap. Maila oss HÄR

Kan man komma förbi och bara ta ett glas?

Ja det går bra i mån av plats i någon av våra lounger för dryck och snacks. Ring eller maila oss gärna för att kolla hur läget ser ut om du vill vara säker.