Vad har ni för öppettider?

Vi har stängt from 28/8 – 8/12. Vi öppnar för vintern 9/12. Vår bordsbokning öppnar månad för månad den 1a månaden innan. Bokning för december öppnar 1/11, januari 1/12, februari 1/1, mars 1/2 och april 1/3. Observera att vi inte tar några bokningar innan det samt att all bokning sker i bokningsystemet i första hand med undantag för stora sällskap som sker via mail. Vi tar alltså inga bokningar via telefon.

Vad kostar en meny hos er?

Vi serverar alltid en meny i fast form som varierar i pris beroende på råvaror samt antal serveringar. Vi börjar säsongen 22/23 med ett menypris på 945kr (1450kr på nyårsafton). Alla gäster äter samma meny hos oss och man anmäler i god tid om det finns allergier eller kostavvikelser vi bör förhålla oss till. Vi har ingen speciell barnmeny men barn är varmt välkomna att äta samma meny som vuxna, är man under 12 år betalar man 100 kr mindre.

Vad finns det för avbokningsregler?

Vid bokning tar vi kreditkortsuppgifter utan att dra några pengar. Om bokningen sedan avbokas senare än 36h innan besöket så behöver vi debitera 495kr per person. Det går bra att överlåta er bokning till någon annan och vi kan självklart hjälpa er att försöka få in andra gäster. Vi ser mycket hellre att vi har gäster hos oss än tomma platser med avbokningsavgift.

Kan man få menyn vegetarisk / vegansk / utan kött?

Det går bra om vi får veta det senast 48h innan ditt besök. Du kan skriva en notis när du bokar ditt bord.

Har ni någon take-away?

Nej, vi skickar ingen mat från oss i restaurangen, varken tillagad eller inte. Tyvärr finns alltså våra matkassar inte längre.

Har ni någon barnmeny?

Nej, från och med juni 2020 så har vi valt att inte servera annan mat till barn hos oss. Barn är som alltid varmt välkomna att äta vår satta meny. Är de under 12 år går den att få i en något mindre storlek för 100kr mindre än den vanliga menyn.

Behöver man boka bord?

Ja det behöver man! De bokas via vårt bokningssystem online eller via mail. Observera att vi inte tar några bokningar på telefon.

Kan man få se en meny?

Menyn hos oss är levande, vi skriver inte ut den någonstans och det är ett medvetet val. När du kommer till oss får du en presentation av utvalda råvaror för kvällen och sedan får du under kvällens gång veta allt du behöver. Kom med ett öppet sinne och höga förväntningar! Vill du läsa lite innan finns info om våra råvaror under fliken Varmt om hjärtat. Iochmed satt meny är det väldigt viktigt att ni anmäler eventuella allergier eller kostavvikelser i förtid.

Får man ha med sig hund hos er?

På vintern har vi inga hundar i våra lokaler.

Kan man boka större sällskap hos er?

Vi tar max emot 10 gäster vid ett och samma bord och 1 sådant sällskap per kväll. Vill man komma fler än 10 går det att abonnera hela restaurangen. Beroende på när det gäller blir priset olika förstås men för sällskap på runt 40 personer brukar det kosta ungefär 3000kr per person för mat och dryck, är man färre än 40 blir det lite dyrare per person. Vårt maxantal för ett och samma sällskap är 42 personer.

Kan man komma förbi och bara ta ett glas?

Ja det går bra i mån av plats i någon av våra lounger för dryck och snacks. Ring eller maila oss gärna för att kolla hur läget ser ut om du vill vara säker, annars går det fint att titta förbi under våra öppettider.