När öppnar bokningen och hur bokar jag?

Vi släpper borden månadsvis enligt följande: Bord för december släpps 1/11 12:00, bord för januari släpps 1/12 12:00, bord för februari släpps 1/1 12:00 osv. För bokning upp till och med 6 personer använder man bokningssystemet här på hemsidan. För 6-10 personer skickas förfrågan via mail. Observera att vi inte tar några bokningar över telefon.

Vad har ni för öppettider?

Vår bordsbokning är alltid öppen från 17:00 – 20:30 sedan anpassar vi öppningstid utefter bokningar för dagen. Vi öppnar alltså dörrarna som tidigast 17:00 men alltid senast 18:00. Se fliken Opening hours för mer info.

Vad kostar en meny hos er?

Priset för menyn i vinter är inte satt än och baseras på antal rätter samt råvarukostnader. När bokningen öppnar 1/11 står menypriset med i bokningsystemet. Vi har ingen speciell barnmeny men barn är varmt välkomna att äta samma meny som vuxna, är man under 12 år betalar man 100 kr mindre.

Kan man få menyn vegetarisk / vegansk / utan kött?

Det går bra om vi får veta det senast 48h innan ditt besök. Du kan skriva en notis när du bokar ditt bord.

Har ni någon take-away?

Är man minst 10 personer har vi vid vissa tillfällen möjlighet att skicka mat från oss för att färdigställa hemma. Kontakta oss via mail för mer information

Har ni någon barnmeny?

Nej, från och med juni 2020 så har vi valt att inte servera annan meny till barn hos oss. Barn är som alltid varmt välkomna att äta vår satta meny. Är de under 12 år går den att få i en något mindre storlek för 100kr mindre än den vanliga menyn.

Behöver man boka bord?

Ja det behöver man! Det bokas via vårt bokningssystem online eller via mail. Observera att vi inte tar några bokningar över telefon.

Kan man få se en meny?

Menyn för kvällen presenteras först på plats hos oss! Kom med ett öppet sinne och höga förväntningar! Vill du läsa på innan finns info om våra råvaror under fliken Varmt om hjärtat. Iochmed satt meny är det väldigt viktigt att ni anmäler eventuella allergier eller kostavvikelser i förtid.

Får man ha med sig hund hos er?

Ute på verandan går det fint att ha med sig sin hund men tyvärr inte i våra lokaler inomhus.

Kan man boka större sällskap hos er?

Vi tar max emot 10 gäster vid ett och samma bord och 1 sådant sällskap per kväll. Vill man komma fler än 10 går det att abonnera hela restaurangen. Beroende på när det gäller blir priset olika men för sällskap på runt 40 personer brukar det kosta ungefär 3000kr per person för mat och dryck, är man färre än 40 blir det lite dyrare per person. Vårt maxantal för ett och samma sällskap är 42 personer.

Kan man komma förbi och bara ta ett glas?

Ja det går bra i mån av plats i någon av våra lounger för dryck och snacks. Ring eller maila oss gärna för att kolla hur läget ser ut om du vill vara säker.