Vad kostar en meny hos er?

Menypriset för mat är 945kr (säsongens 2 sista veckor 12 – 23 April kommer vi att avancera menyn och den kostar då 1095kr). Alla gäster äter samma meny och man anmäler i god tid om det finns allergier eller kostavvikelser vi bör förhålla oss till. (med reservation för prisändring)

Vad finns det för avbokningsregler?

Vid bokning tar vi kreditkortsuppgifter utan att något dras. Om bokningen avbokas senare än 36h innan så debiterar vi 495kr per person.

Har ni någon take-away?

Nej, vi skickar ingen mat från oss i restaurangen, varken tillagad eller inte. Tyvärr finns alltså våra matkassar inte längre.

Har ni någon barnmeny?

Nej, från och med juni 2020 så har vi valt att inte servera annan mat till barn hos oss. Barn är som alltid varmt välkomna att äta vår satta meny på 6 serveringar. Är de under 12 år går den att få i en något mindre storlek för 100kr mindre än den vanliga menyn.

Behöver man boka bord?

Ja det behöver man! Vi släpper borden ungefär 1-2 månader innan och de bokas via vårt bokningsystem online eller via mail. Observera att vi inte tar några bokningar på telefon.

Kan man få se en meny?

Menyn hos oss är levande och vi skriver inte ut den någonstans. Du får under kvällens gång presentationer av alla råvaror och rätter och vill du läsa lite innan finns info under fliken Varmt om hjärtat. Iochmed detta är det väldigt viktigt att ni anmäler eventuella allergier eller kostavvikelser.

Får man ha med sig hund hos er?

Tyvärr inte, och det är inte för att vi inte gillar hundar utan helt enkelt för att ta hänsyn till allergiker.

Kan man få menyn vegetarisk / vegansk / utan kött?

Självklart går det bra om vi får veta det senast 48h innan ditt besök. Du kan skriva en notis när du bokar ditt bord.

Kan man boka större sällskap hos er?

Vi tar max emot 10 gäster vid ett och samma bord och 1 sådant sällskap per kväll. Vill man komma fler än 10 går det att abonnera hela restaurangen. Beroende på när det gäller blir priset olika förstås men för sällskap på runt 40 personer brukar det kosta ungefär 3000kr per person för mat och dryck, är man färre än 40 blir det lite dyrare per person. Vårt maxantal för ett och samma sällskap är 42 personer.

Kan man komma förbi och bara ta ett glas?

Ja det går bra i mån av plats i någon av våra lounger för enbart dryck. Vintertid finns även vår egengjorda chark med surdegsbröd till att beställa där. Ring eller maila oss gärna för att kolla hur läget ser ut om du vill vara säker, annars går det fint att titta förbi under våra öppettider.