Vad kostar en meny hos er?

Menypriset för vintern 2021/2022 kommer att sättas under hösten, i tid till att vi öppnar bokningssystemet. Alla gäster äter samma meny och man anmäler i god tid om det finns allergier eller kostavvikelser vi bör förhålla oss till.

 

Serverar ni någon julmat?

Nej, det gör vi inte! 🙂

 

Har ni någon barnmeny?

Nej, vi har ingen meny utöver våra vanliga menyer men barn är välkomna att äta samma meny som vuxna. Är de under 12 år går den att få i en något mindre storlek och till ett lite lägre pris. Priset för barn varierar beroende på hur menyn ser ut för kvällen men ungefär 100-200kr blir prisskillnaden. 

 

Behöver man boka bord?

Ja det behöver man! Vi släpper borden ungefär 1-2 månader innan och de bokas via vårt bokningsystem online eller via mail. Observera att vi inte tar några bokningar på telefon.

 

Kan man få se en meny?

Menyn hos oss är levande och vi skriver inte ut den någonstans. Du får under kvällens gång presentationer av alla råvaror och rätter och vill du läsa lite innan finns info under fliken Varmt om hjärtat. Iochmed detta är det väldigt viktigt att ni anmäler eventuella allergier eller kostavvikelser.

 

Kan man få menyn vegetarisk / vegansk / utan kött?

Självklart går det bra om vi får veta det senast 48h innan ditt besök. Du kan skriva en notis när du bokar ditt bord.

 

Kan man boka större sällskap hos er?

Vi tar max emot 8 gäster vid ett och samma bord och 1 sådant sällskap per kväll. Vill man komma fler än 8 går det att abonnera hela restaurangen. Beroende på när det gäller blir priset olika förstås men för sällskap på runt 40 personer brukar det kosta ungefär 3000kr per person, är man färre än 40 blir det lite dyrare per person. Vårt maxantal för ett och samma sällskap är 42 personer.

 

Kan man komma förbi och bara ta ett glas?

Ja det går bra i mån av plats i någon av våra lounger för enbart dryck. Vintertid finns även en barmeny om man är sugen på något litet. Ring eller maila oss gärna för att kolla hur läget ser ut om du vill vara säker annars går det fint att titta förbi under våra öppettider.