Relationen till råvaran är allt.
Ofta på vår meny:
Råg & vete från Trossnäs Gård. Vi köper både färdigmalet och hela korn som vi maler själva.
Fläsk från Forsa Gård i samarbete med Stora Skedvi Bröd.
Älvdalslax med sin rom.
Fjällröding från Landsjön.
Grönsaker & örter från vår trädgård i Hundfjället.
Lamm från Lena i Lima och ren från familjen Jonsson i Idre.
Vi köper hela djur som vi styckar själva och varierar styckdetalj som serveras.
Vi tar vara på hela djuret.
Grönsaker från Solsyran i Hansjö, Wålstedst i Dala-Floda & Massarbäck i Rättvik, alla tre jobbar ekologiskt.
Ost, mjölk, vassle, yoghurt & fil från Hansjö mejeri utanför Orsa.
Grädde just nu från Norrmejerier men snart från Murboannas i Borlänge, vi syrar och kärnar vårt smör själva som vi använder i all matlagning.
Otroliga mängder bär, örter & blommor från skogar & trädgårdar runt om i Dalarna och Säfsen.
Specialkaffe från Gamla Snickeriet Kafferosteri i Säter.
Öl från Sälens Fjällbryggeri & Underjord Brygghus i Stockholm.
Vin från Wine Trade, Vin & Natur, Dryckesbutiken, Pompette Vinhandel, Champagnehuset, Wine Waves & Vin Voyou.