Relation till råvaran
Detta har vi valt att jobba med just nu:
Råg & vete från Fagerås kvarn. Vi köper både färdigmalet och hela korn som vi maler själva.
Vårt surdegsbröd har en lång jästid och bakas på plats inför varje middag.
Vi syrar grädde från Murboanna i Borlänge och kärnar smör som sen serveras tillsammans med brödet samt en soppa eller buljong som start på menyn.
Både filé, buk & rom från Älvdalslax.
Karintorps tomater.
Fläsk från Forsa Gård i Stora Skedvi.
Biff från Pollacks Gård i Stora Skedvi.
Ost & mejeri från Hansjö utanför Orsa.
Grönsaker från ekologiska odlingar i Dalarna.
Bär & örter från egen trädgård.
Vilda råvaror som vi plockar själva i Sälen & Stockholm under sommarens gång.
Specialkaffe från Gamla Snickeriet Kafferosteri i Säter.
Öl från Sälens Fjällbryggeri & Underjord Brygghus i Stockholm.
Hantverksvin från Wine Trade, Vin & Natur, Dryckesbutiken, Pompette Vinhandel, Champagnehuset, Wine Waves & Vin Voyou.