Relationen till råvaran är allt.

Ofta på vår meny:
Råg & vete från Trossnäs Gård. Vi köper både färdigmalet och hela korn som vi maler själva.

Fläsk från Forsa Gård i samarbete med Stora Skedvi Bröd. 

Älvdalslax med sin rom.

Fjällröding från Landsjön.

Grönsaker & örter från vår trädgård i Hundfjället.

Lamm från Lena i Lima och ren från familjen Jonsson i Idre.
Vi köper hela djur som vi styckar själva och varierar styckdetalj som serveras.
Vi tar vara på hela djuret.

Grönsaker från Solsyran i Hansjö, Wålstedst i Dala-Floda & Massarbäck i Rättvik, alla tre jobbar ekologiskt.

Ost, mjölk, vassle, yoghurt & fil från Hansjö mejeri utanför Orsa.

Grädde just nu från Norrmejerier men snart från Murboannas i Borlänge, vi syrar och kärnar vårt smör själva som vi använder i all matlagning.

Otroliga mängder bär, örter & blommor från skogar & trädgårdar runt om i Dalarna och Säfsen.

Specialkaffe från Gamla Snickeriet Kafferosteri i Säter.

Öl från Sälens Fjällbryggeri & Underjord Brygghus i Stockholm.

Vin från Wine Trade, Vin & Natur, Dryckesbutiken, Pompette Vinhandel, Champagnehuset, Wine Waves & Vin Voyou.