Relationen till råvaran

Ofta på vår meny:
Råg & vete från Fagerås kvarn. Vi köper både färdigmalet och hela korn som vi maler själva. 
Vårt surdegsbröd har en lång jästid och bakas på plats inför varje middag.

Rom & filé från Älvdalslaxen.

Ren från familjen Jonsson i Idre.

Lamm från Lena i Lima.

Fjällröding från Landösjön.

Saffran från Österlen.

Hjortron, lingon & blåbär från Lima & Sälen.

Fläsk från Forsa Gård i Stora Skedvi.

Biff från Pollacks Gård i Stora Skedvi.

Ost & mejeri från Hansjö utanför Orsa.

Grönsaker från ekologiska odlingar i Dalarna.

Bär & örter från egen trädgård.

Vilda råvaror som vi plockar själva i Sälen & Stockholm under sommarens gång.

Specialkaffe från Gamla Snickeriet Kafferosteri i Säter.

Öl från Sälens Fjällbryggeri & Underjord Brygghus i Stockholm.

Hantverksvin från Wine Trade, Vin & Natur, Dryckesbutiken, Pompette Vinhandel, Champagnehuset, Wine Waves & Vin Voyou.