Vad har ni för öppettider?

Vår bordsbokning är alltid öppen från 17:00 – 20:30 sedan anpassar vi öppningstid utefter bokningar för dagen. Vi öppnar alltså tidigast 17:00 men senast 18:00. Se fliken Opening hours för mer info.

Vad kostar en meny hos er?

Vi serverar alltid en meny i fast form på 5 serveringar som kostar 895kr under sommaren. Här äter alla gäster samma meny och man anmäler i god tid om det finns allergier eller kostavvikelser vi bör förhålla oss till. Vi har ingen speciell barnmeny men barn är varmt välkomna att äta samma meny som vuxna, är man under 12 år betalar man 100 kr mindre.

Kan man få menyn vegetarisk / vegansk / utan kött?

Det går bra om vi får veta det senast 48h innan ditt besök. Du kan skriva en notis när du bokar ditt bord.

Har ni någon take-away?

Nej, vi skickar ingen mat från oss i restaurangen, varken tillagad eller inte. Tyvärr finns alltså våra matkassar för tillfället.

Har ni någon barnmeny?

Nej, från och med juni 2020 så har vi valt att inte servera annan mat till barn hos oss. Barn är som alltid varmt välkomna att äta vår satta meny. Är de under 12 år går den att få i en något mindre storlek för 100kr mindre än den vanliga menyn.

Behöver man boka bord?

Ja det behöver man! Det bokas via vårt bokningssystem online eller via mail. Observera att vi inte tar några bokningar över telefon.

Kan man få se en meny?

Menyn hos oss är i ständig förändring och vi har valt att jobba med en blind meny. Vi skriver alltså inte ut den någonstans och det är ett medvetet val för att vi tycker att upplevelsen blir bäst så. När du kommer till oss får du en presentation av utvalda råvaror för kvällen och sedan får du under kvällens gång veta allt du behöver. Kom med ett öppet sinne och höga förväntningar! Vill du läsa på innan finns info om våra råvaror under fliken Varmt om hjärtat. Iochmed satt meny är det väldigt viktigt att ni anmäler eventuella allergier eller kostavvikelser i förtid.

Får man ha med sig hund hos er?

Ute på verandan går det fint att ha med sig sin hund men tyvärr inte i våra lokaler inomhus.

Kan man boka större sällskap hos er?

Vi tar max emot 10 gäster vid ett och samma bord och 1 sådant sällskap per kväll (undantag för detta kan göras sommartid, maila oss er förfrågan i så fall). Vill man komma fler än 10 går det att abonnera hela restaurangen. Beroende på när det gäller blir priset olika förstås men för sällskap på runt 40 personer brukar det kosta ungefär 3000kr per person för mat och dryck, är man färre än 40 blir det lite dyrare per person. Vårt maxantal för ett och samma sällskap är 42 personer.

Kan man komma förbi och bara ta ett glas?

Ja det går bra i mån av plats i någon av våra lounger för dryck och snacks. Ring eller maila oss gärna för att kolla hur läget ser ut om du vill vara säker, annars går det fint att titta förbi under våra öppettider.