Vad har ni för öppettider?

Vi har stängt from 28/8 – åtminstone 1/12, eventuellt längre. Vi kommer att uppdatera våra sociala medier så snart vi bestämt öppningsdag för vintern samt när bokningen öppnar. Observera att vi inte tar några bokningar innan det på varken mail eller telefon.

Vad kostar en meny hos er?

Vi serverar alltid en meny i fast form som varierar i pris beroende på råvaror samt antal serveringar. Alla gäster äter samma meny och man anmäler i god tid om det finns allergier eller kostavvikelser vi bör förhålla oss till. Vi har ingen speciell barnmeny men barn är varmt välkomna att äta samma meny som vuxna, är man under 12 år betalar man 100 kr mindre.

Vad finns det för avbokningsregler?

Vid bokning tar vi kreditkortsuppgifter utan att några pengar dras. Om bokningen avbokas senare än 36h innan så debiterar vi 495kr per person. Det går bra att överlåta er bokning till någon annan och vi kan självklart hjälpa er att försöka få in andra gäster! Vi vill såklart mycket hellre ha gäster hos oss i restaurangen än att ta en tråkig avbokningsavgift.

Kan man få menyn vegetarisk / vegansk / utan kött?

Självklart går det bra om vi får veta det senast 48h innan ditt besök. Du kan skriva en notis när du bokar ditt bord.

Kan man få menyn utan gluten och laktos?

Våra mejeriprodukter kommer från Hansjö (& grädde från Wapnö) och därför jobbar vi inte med laktosfria produkter. Laktosfri meny blir förutom vanligt smör & hårdost därför mjölkproteinfri. Man kan även välja att få den vanliga menyn med mindre mängd laktos om man önskar. Vi bakar ett mjukt glutenfritt bröd och gör utan problem glutenfria substitut i hela menyn.

Har ni någon take-away?

Nej, vi skickar ingen mat från oss i restaurangen, varken tillagad eller inte. Tyvärr finns alltså våra matkassar inte längre.

Har ni någon barnmeny?

Nej, från och med juni 2020 så har vi valt att inte servera annan mat till barn hos oss. Barn är som alltid varmt välkomna att äta vår satta meny. Är de under 12 år går den att få i en något mindre storlek för 100kr mindre än den vanliga menyn.

Behöver man boka bord?

Ja det behöver man! De bokas via vårt bokningssystem online eller via mail. Observera att vi inte tar några bokningar på telefon.

Kan man få se en meny?

Menyn hos oss är levande och vi skriver inte ut den någonstans. Du får under kvällens gång presentationer av alla råvaror och rätter och vill du läsa lite innan finns info under fliken Varmt om hjärtat. Iochmed detta är det väldigt viktigt att ni anmäler eventuella allergier eller kostavvikelser.

Får man ha med sig hund hos er?

På vintern har vi inga hundar i våra lokaler helt enkelt för att ta hänsyn till allergiker.

Kan man boka större sällskap hos er?

Vi tar max emot 10 gäster vid ett och samma bord och 1 sådant sällskap per kväll. Vill man komma fler än 10 går det att abonnera hela restaurangen. Beroende på när det gäller blir priset olika förstås men för sällskap på runt 40 personer brukar det kosta ungefär 3000kr per person för mat och dryck, är man färre än 40 blir det lite dyrare per person. Vårt maxantal för ett och samma sällskap är 42 personer.

Kan man komma förbi och bara ta ett glas?

Ja det går bra i mån av plats i någon av våra lounger för enbart dryck. Ring eller maila oss gärna för att kolla hur läget ser ut om du vill vara säker, annars går det fint att titta förbi under våra öppettider.