Till följd av nya restriktioner under pandemin har vi sammanställt all info som gäller för oss och vår meny till och med 7/2

Vi har sedan i Mars i år planerat och förberett oss på att kunna ha öppet under säkra förhållanden, det är för oss inget nytt som kommer nu med dessa restriktioner, även om det ger oss en tightare ram att hålla oss inom.

Vi vill inte låta detta sänka oss och lägger hellre all vår energi och glöd på restaurangen och på att göra det så bra och säkert som möjligt för er som gäster, inte på att vrida eller vända på om regeringens beslut är rätt eller inte.

Det här blir ännu en utmaning för oss och vi axlar allvaret i att göra allt vi kan för att minska smittspridningen men fortfarande kunna hålla Frö rullande.

Saker vi gör för att du ska kunna känna dig trygg hos oss:

  • Vi möblerar om och placerar så att det finns gott om plats runt borden, för oss är det viktigt att det inte bara är 1 meter mellan stolarna när man sitter ner utan att man även kan röra sig runt sitt bord utan att komma för nära andra gäster.
  • Vi har handsprit placerade på flera ställen ute i restaurangen samt på alla toaletter.
  • Vi hjälper till och sprider ut gästerna vid önskat toalettbesök eller ankomst och hemgång så att det aldrig blir köer eller trängsel.
  • Vi är uppmärksamma på om gäster eller någon i personalen noterar situationer som inte känns bra och vidtar de åtgärder som krävs direkt.
  • Vi som jobbar på Frö stannar hemma vid minsta symptom och spritar händerna flera gånger i timmen.
  • Vi städar allmänna ytor väldigt noga, precis som vanligt.
  • Vi låter gäster avboka sitt bord när man vill utan debitering.
  • Vi kommer att avvisa gäster som dyker upp med förkylningssymptom.
  • Vi tar gärna betalt med företagsswish om det känns tryggare för dig att minimera kontakt med kortläsare.

Vår härliga meny på Frö 24/12–7/2

Iochmed tidpress på att stänga 20:00 behöver vi tänka om vårat koncept och har bestämt oss för att servera en satt meny till alla våra gäster över 12 år. Det kommer att vara en riktig toppenmeny på 5 serveringar för bara 645kr.
Vi startar den med snacks, för att sedan servera er 3 rätter i mellanstorlek av fisk, vegetariskt och kött. Gäster som bokar 17:00 har möjlighet att lägga till vår ostservering på plats. Där jobbar med Hansjö mejeris goda ostar som vår kock Daniel har gjort i sommar och de serveras med tillbehör och passande dryck om så önskas.
Menyn avslutas sedan förstås med dessert!
Till barn under 12 år serveras en 3-rätters vid sidan av er större meny,
där gör ni ett val av röding eller renrostbiff som varmrätt samt om den ska vara mindre eller större portion.
Deras meny börjas med snacks och avslutas med vår egengjorda vaniljglass med chokladsås.
Våra sittningar kommer att ske 17:00 och 18:00

Vi måste alla hjälpas åt och göra det vi kan för att minska smittspridningen och det gäller att tänka till och vara smart i sina val av restauranger bland annat. Det förstår vi och hoppas så mycket på att ni som gäster ser vår produkt som unik och fortfarande vill komma till oss med stort förtroende och höga förväntningar.

Take-away

Vill ni hellre äta hemma erbjuder vi gladeligen er vår 3-rätters middagskasse som du färdigställer hemma. Mer info om den hittar du här -> Middagskassen.

Självklart kan du få vintips till den som du köper själv på systembolaget här i Sälen by.
Eller om vi är ute i god tid, tips på naturliga viner från någon av våra vinleverantörers beställningssortiment via systembolagets hemsida.

Vi finns här för att guida er genom allt och är alltid tillgängliga på mail för frågor eller funderingar hos er ❤